Târgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna

postare eleonore ministerul culturii

COMUNICAT DE PRESĂ

ADENIUM la Târgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna

Prezentare de carte: Sarinne & Elenore and their splendid first adventure

 

În perioada 4 – 7 aprilie are loc Târgul Internațional de Carte pentru Copii de la Bologna. Adenium participă la acest târg, prin Ministerul Culturii, cu o selecție din cele mai noi titluri pentru copii. Fie că este vorba de benzi desenate, poezii sau povești pentru copii de toate vârstele, cărți de colorat sau seria O inimă de Broscuță, toate cărțile pot fi admirate la standul Ministerului Culturii.

Marți, 5 aprilie, începând cu ora 11:00, va avea loc prezentarea cărții Sarinne & Elenore and their splendid first adventure, o minunată poveste în versuri a unei mari prietenii. La eveniment vor participa Adina Chirica, Anda Ansheen și Sanda Watt.

Sarinne și Elenore sunt două prietene foarte apropiate, care trăiesc o mare aventură. Versurile în limba engleză sunt semnate de Adina Chirica. Ilustrațiile Andei Ansheen completează o poveste care îi va ține cu sufletul la gură pe micii cititori.

Cartea este recomandată de Irina Margareta Nistor și este disponibilă în librării. Pe site-ul editurii Adenium găsiți volumul atât în format tipărit, cât și electronic.

 

Vă invităm să descoperiți în librării și online întreaga ofertă Adenium de cărți dedicate copiilor.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.