Secretul – Rhonda Byrne. Selecție și prezentare, de Adi Popescu

descărcare

Secretul – Rhonda Byrne

După ce ne-a demonstrat că este suficient să ne dorim fericirea și prosperitatea, pentru a beneficia de miraculoasa putere a Legii Atracției, Rhonda Byrne ne pune acum la dispoziție un instrument prin care sa putem profita la maxim de magnetismul universal: recunoștința.

Pentru a atrage lucrurile bune, trebuie în primul rând să fim recunoscători față de ceea ce avem. Nerecunoștința nu va atrage decât alte lucruri care ne vor adânci sentimentul de lipsa și insatisfacție, de aceea e necesar să trăim în primul rând mulțumirea autentică față de posesiile prezente. Recunoștința pentru ceea ce suntem și ceea ce deținem ne pregătește să primim ceea ce ne dorim, iar intențiile de recunoștința față de împlinirile viitoare amplifica puterea de atracție a gândurilor noastre.

Rhonda Byrne nu daruieste cititorilor doar o carte de citit, ci un instrument puternic de realizare a propriului destin prosper. De fapt, Byrne nu face altceva, decat sa-i pregateasca pe cei interesati pentru exercitiul individual de autodezvoltare. “Cartea recunostintei” va pune la dispozitie un set de instructiuni si afirmatii care sa va inspire dar rolul cel mai important il veti juca dumneavoastra, prin exprimarea in scris a propriilor stari de gratitudine, in spatiile generoase pe care le veti regasi in elegantul volum.

Ne exprimam dorintele, ne manifestam recunostinta si dobandim implinirea. Reteta succesului este acum completa!


The Secret – Secretul: Cartea Recunostintei
 este unul dintre cele mai puternice ghiduri ce-l puteti folosi spre a va transforma viata în fericire deplina. Când folositi aceasta carte în fiecare zi si scrieti despre toate lucrurile din viata pentru care sunteti recunoscator, veti fi apoi placut surprins de lista interminabila a gândurilor care revin la dumneavoastra si de lucrurile noi demne de recunostinta dumneavoastra. Puteti folosi The Secret – Secretul: Cartea Recunostintei spre a atrage puternic în viata dumneavoastra lucruri specifice pe care le doriti si spre a fi în deplina abundenta.

Cartea este plina de afirmatii scrise de Rhonda Byrne menite sa permiteti sa aduceti bucuria si armonia în toate aspectele vietii dumneavoastra. Inspirati fiind de scrierile Rhondei, in fiecare zi veti face o lista a lucrurilor pentru care sunteti acum recunoscatori, urmata de o lista a Intentiilor de Recunostinta continând toate lucrurile dorite în viata dumneavoastra.
The Secret – Secretul: Cartea Recunostintei are un design de exceptie si este de o eleganta aparte. Aceasta carte va ajuta cititorii sa-si concentreze energiile si, în mod limpede sa foloseasca pe deplin puterea legii atractiei în toate aspectele vietii lor pentru sase luni.
Nu exista limite a lucrurilor bune ce le puteti avea în viata dumneavoastra. Prin practicarea recunostintei în fiecare zi, va veti mari puterea magnetica de a atrage o viata minunata dincolo de puterile visurilor dumneavoastra.

Secretul continua sa fie cartea fenomen în întreaga lume, un adevarat mega-bestseller international care a inspirat milioane de oameni sa traiasca vieti extraordinare.

În continuare vă oferim câteva citate semnificative alese din această carte:

 

– Sunteţi cel mai puternic magnet din Univers! Aveţi în dvs. o putere magnetică mai puternică decât orice pe lume şi această putere magnetică inepuizabilă este emisă prin intermediul gândurilor.

– Viaţa e în mâinile dvs. Indiferent în ce situaţie sunteţi acum, indiferent ce s-a întâmplat în viaţa dvs., puteţi începe să vă alegeţi propriile gânduri şi să vă puteţi schimba viaţa. Nu există situaţie fără speranţă. Fiecare circumstanţă din viaţa dvs. poate fi schimbată!

– Sunteţi un Michelangelo al propriei vieţi. David pe care-l sculptaţi sunteţi chiar dvs.   dr. Joe Vitale

– Hotărâţi ce vreţi să fiţi, să faceţi şi să aveţi, cugetaţi generând gândurile potrivite, emiteţi frecvenţe corespunzătoare, iar viziunea pe care o aveţi va deveni propria dvs. viaţă.

– Gândurile şi sentimentele dvs. vă creează viaţa. Aşa va fi întotdeauna. Garantat!                 Lisa Nichols

– Nu există în Univers putere mai mare decât cea a iubirii. Sentimentul iubirii are cea mai înaltă frecvenţă la care puteţi emite. Dacă aţi putea cuprinde fiecare gând în iubire, dacă aţi putea iubi orice şi pe oricine, viaţa dvs. s-ar transforma fundamental.

– Sentimentul este acela care dă vitalitate gândului, este dorinţă şi dorinţă de iubire. Gândul impregnat cu iubire devin invincibil.                                                                                      Charles Haanel

– Odată ce începeţi să înţelegeţi şi să vă stăpâniţi într-adevăr gândurile şi sentimentele, veţi începe să vedeţi cum vă creaţi propria realitate. Aici se află libertatea şi toată puterea dvs.                                                                                                     Marci Shimoff

– Faceţi primul pas cu credinţă. Nu trebuie să vedeţi întreaga scară. Faceţi doar primul pas.

                        Dr. Martin Luther King Jr.

– Tot ce suntem este rezultatul a ceea ce am gândit.                                                                             Buddha

– Orice doriţi se realizează printr-o muncă interioară. Lumea exterioară este lumea efectelor; este doar rezultatul gândurilor. Reglaţi-vă gândurile şi frecvenţa pe fericire. Radiaţi senzaţiile de fericire şi de bucurie din lăuntrul vostru şi transmiteţi-le Universului cu toată puterea şi veţi trăi adevăratul rai pe pământ.

– Adesea daţi altora ocazia să contribuie la fericirea dvs. şi, de multe ori, ei nu reuşesc să o creeze aşa cum aţi dori. De ce? Fiindcă doar o singură persoană poartă răspunderea pentru bucuri şi fericirea dvs. – e vorba de dvs. Deci, fie că e vorba de un părinte, de un copil sau de un soţ (o soţie), niciunul dintre ei nu vă poate crea fericirea. Bucuria proprie stă numai în puterea dvs.                                                                                   Lisa Nichols

– Capacitatea de a genera sentimente de dragoste este nelimitată şi, atunci când iubiţi, sunteţi în cea mai deplină şi mai perfectă armonie cu Universul. Iubiţi tot ce puteţi. Iubiţi pe oricine puteţi. Concentraţi-vă numai asupra lucrurilor care vă plac şi asupra persoanelor pe care le iubiţi şi veţi vedea cum dragostea şi bucuria se vor întoarce la dvs., multiplicate.

– Gândurile fericite determină în esenţă o biochimie fericită. Un trup mai fericit, mai sănătos. Gândurile negative şi stresul s-au dovedit că afectează serios trupul şi funcţionarea creierului, deoarece gândurile şi emoţiile noastre sunt cele care ne reasamblează, ne reorganizează şi ne recreează în mod continuu trupul.                                                                                                                                                                  Dr. John Hagelin

– Pentru oamenii care suferă şi au dureri în acest moment, dacă ar fi să-mi rezum viaţa şi să le spun ce pot face în viaţă, aş spune pe scurt în cinci cuvinte: Omul devine ceea ce gândeşte.                                                                                                    Morris Goodman

– Sunteţi aici, pe această planetă minunată, înzestraţi cu această putere extraordinară de a vă crea propria viaţă! Nu există limite în privinţa propriei creaţii, deoarece capacitatea de a gândi este nelimitată! Însă nu puteţi crea vieţile altora în locul lor. Nu puteţi gândi pentru ei, iar dacă încercaţi să impuneţi altora propriile păreri, nu veţi atrage către dvs. decât forţe de acelaşi fel. Prin urmare, lăsaţi-i pe toţi ceilalţi să-şi creeze viaţa pe care şi-o doresc.

– În loc să vă concentraţi pe problemele lumii, acordaţi atenţie şi energie încrederii, iubirii, belşugului, educaţiei şi păcii.

– Preţuiţi şi binecuvântaţi toate lucrurile din lume şi veţi anihila negativitatea şi neînţelegerile, trecând astfel pe cea mai înaltă frecvenţă – cea a iubirii.

– Energia nu poate fi creată sau distrusă, a existat dintotdeauna, tot ce a existat vreodată există întotdeauna, îşi schimbă doar forma, prin formă şi în afara formei. D-zeu a existat dintotdeauna, nu poate fi creat sau distrus, tot ce a existat vreodată va exista întotdeauna, trecând mereu dintr-o formă în alta, prin formă sau în afara formei.

– Suntem energie şi energia nu poate fi creată sau distrusă ci îşi schimbă doar forma.

– Sunteţi D-zei într-un trup fizic. Sunteţi spirit în trup. Sunteţi viaţă Eternă, care se exprimă pe sine prin dvs. Sunteţi o existenţă cosmică. Sunteţi numai putere, numai înţelepciune, numai inteligenţă, măreţie, creatorul şi făuritorul creaţiei dvs. pe această planetă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.