Roxana Petraru: Adenium și Hyperliteratura anunță primul lor proiect editorial comun

69 de motive Adenium

Adenium și Hyperliteratura anunță primul lor proiect editorial comun

69 de motive stupide ca să te apuci de citit

 

Volumul 69 de motive stupide ca să te apuci de citit este un proiect comun Adenium și Hyperliteratura, un ghid util pentru cei interesați de literatură, la începutul formării unei biblioteci (și a unei culturi generale vaste), și în același timp o carte savuroasă pentru cunoscători, pentru împătimiții cititului, care vor găsi cu siguranță viziuni proaspete asupra cărților, alături de titluri și autori noi.

69 de motive stupide ca să te apuci de citit este alcătuită din 69 de articole, editoriale, fragmente din anchete și interviuri, recenzii și alte lucrări apărute pe Hyperliteratura în cei trei ani de existență. De la recomandări de titluri și autori care n-ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă, la cărți mai puțin cunoscute, dar la fel de importante și interesante, analogii și analize inedite ale unor cărți sau teme clasice, văzute mereu din alte unghiuri, până la povești savuroase din spatele cărților, din viețile autorilor, dar mai ales din viețile cititorilor lor.

69 de motive stupide ca să te apuci de citit va apărea la Adenium în luna mai, dar precomenzile se pot face deja pe hyperliteratura.ro.

Adenium este o editură care se remarcă prin pasiunea și atenția pentru cartea bine scrisă, pentru superlativul în cultură și știință, pentru implicarea în viața socială a comunității și pentru educația în spiritul valorilor morale. Colaborarea cu Hyperliteratura.ro, o revistă online pentru pasionaţii de cărţi, scris şi literatură în general, este un act firesc care se concretizează prin apariția acestui volum.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.