Napoleon Hill – Calea spre succes. Culegere, de Adi Popescu

descărcare

Napoleon Hill – Calea spre succes

Napoleon Hill este considerat unul dintre părinţii literaturii motivaţionale. Putem afirma cu certitudine că operele lui au schimbat destine. A fost ucenicul de nădejde al lui Dale Carnegie.  A trăit în perioada 26 octombrie 1883 – 8 noiembrie 1970 iar cercetările întreprinse de Hill au vizat credințele personale și rolul pe care acestea îl au asupra succesului. Între 1933 și 1936, a fost consilier al președintelui american Franklin D. Roosevelt. „Tot ceea ce mintea unui om poate concepe și crede, poate realiza” este unul dintre citatele cele mai reprezentative ale lui Napoleon Hill. Scrierile sale arată cum se dobândește bogăția și oferă o formulă prin care orice om poate dobândi averi nemăsurate, atât în plan material, cât și spiritual.

Continuarea

COMUNICAT DE PRESĂ. Adenium a lansat noua platformă online

am lansat site

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Adenium a lansat noua platformă online

 

Noua platformă online Adenium înseamnă acces rapid la informații și la peste 140 de titluri din domenii diverse, grupate în douăsprezece colecții.

Urmăriți secțiunea „Recomandarea săptămânii” pentru a fi la curent cu reducerile și promoțiile Adenium, accesați blogul pentru a afla noutăți despre cărți și autori (fragmente în exclusivitate, interviuri, recenzii, fotografii inedite), selectați-vă volumele preferate și comandați-le direct de pe site.

Continuarea

Jacques Salomé – Curajul de a fi tu însuţi. Prezentare și selecție, de Adi Popescu

rupeti radurile

Jacques Salomé – Curajul de a fi tu însuţi

Jacques Salome s-a născut într-o zi de primavară, care nu-şi putea imagina că pruncul acesta vesel, născut dintr-o poveste de dragoste inocentă şi torenţială, va deveni peste ani “un pasionat al relaţiilor interumane”, “un profet social”, “un ambasador al tandreţii”.

Cărţile lui Jacques Salome cuprind atât de cald „sâmburele celestru” al fiecăruia şi reuşesc să ne reîntoarcă spre noi, către intimitatea noastră, către rănile noastre vitale, către osatura personalităţii noastre.

Continuarea

Interviu cu românul de la Globuri și Oscar- vineri la TVR2

Liana Stanciu si Levente Molnar

Levente Molnar, actor în filmul nominalizat la Oscar şi premiat cu“Globul de Aur”- interviu în exclusivitate la Arte, carte şi capricii”

Cu Liana Stanciu, vineri, la TVR 2 şi TVR HD

 

Vineri, 5 februarie, de la ora 21.00, Liana Stanciu vă dă întâlnire la o nouă ediţie a emisiunii Arte, carte şi capricii, în care invitatul special al ediţiei este “omul momentului” în film. Este vorba de Levente Molnar, actorul Teatrului Maghiar din Cluj care joacă în Son of Saul, film premiat recent cu Globul de Aur şi nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin. Interviul integral oferit în exclusivitate pentru TVR 2 de Levente Molnar va putea fi urmărit luni, 8 februarie, de la ora 21.35, într-o ediţie specială a emisiunii „Arte, carte si capricii”.

Continuarea

În vacanță, Dănilă Prepeleac își deapănă povestea animată la

Danila FOTO  05

 

În vacanță, Dănilă Prepeleac își deapănă povestea animată la TVR

De luni până vineri, în fiecare seară o bucățică, la TVR 2 și TVR HD

Iar sâmbătă și duminică, povestea toată, cap-coadă.

Casa de producție TVR și Adenium Film îi invită pe copiii de toate vârstele să cunoască aventurile lui „Dănilă Prepeleac”. Din 8 februarie la TVR2 și TVR HD. Povestitor este tânărul actor Andrei Ciopec, câștigător al Galei Hop în 2014, iar ilustrația este semnată Vali Petridean.

Continuarea