China, gust şi savoare – documentar în premieră, duminică, la TVR 2 și TVR HD de la ora

A Bite of China3

TVR 2 vă invită la cea mai incitantă călătorie gastronomică

În „China, gust şi savoare” – din 22 mai, în fiecare duminică de la ora 16.00

 

Din această săptămână, în fiecare duminică, de la ora 16.00, la TVR 2 (şi în simulcast la TVR HD) este programat documentarul „China, gust şi savoare”  (A BITE OF CHINA – China, 2012) – Regia: Chen Xiaoqing. Este o explorare culinară, geografică şi culturală a Chinei, care introduce spectatorul în secretele gastronomiei chineze. O prezentare plină de culoare a diverselor tradiţii din China, Hong Kong şi Taiwan, care îmbină vechiul şi noul, trecutul istoric şi modernitatea, bogăţiile naturii şi tehnicile inventate de om.

Continuarea

Religia în spațiul public. Dezbatere

event 24 MAI afis

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Dezbatere din seria TIMPUL 140: Religia în spațiul public

 

Marți, 24 mai 2016, ora 18:00, în sala Benjamin Fondane a Institutului Francez Iași, Revista de cultură contemporană TIMPUL vă invită să participați la dezbaterea Religia în spațiul public. Vor participa: prof.univ.dr. Nicu Gavriluță, FSSP, UAIC, prof.univ.dr. Dănuț Jemna, FEAA, UAIC, conf.univ.dr. Ioan Alexandru Tofan, FSSP, UAIC. Dezbaterea va fi moderată de conf.univ.dr. George Bondor, redactor-șef al revistei TIMPUL.

Continuarea

COMUNICAT DE PRESĂ Volumele seriei O inimă de Broscuță sunt disponibile cu reduceri de până la 70%

10 lei

COMUNICAT DE PRESĂ

 

E timpul să intri în lumea unei povești pentru toate vârstele: volumele seriei O inimă de Broscuță sunt disponibile cu reduceri de până la 70% pentru comenzile realizate pe site-ul Adenium, http://bit.ly/1SZqFVO

 

 

Povestea colecției O inimă de Broscuță a început din dragoste pentru cei mici și pentru literatură. Odată ca niciodată, autorul, Gheorghe Vîrtosu, și-a dorit să le deschidă copiilor ușa fermecată spre tainele lumii, să le ofere părinților și bunicilor bucuria de a le citi povești cu adevărat minunate, care să-i facă să viseze frumos și să prindă curajul de a-și îndeplini aceste visuri. Cărțile copilăriei ne formează, devin parte din felul nostru de a fi, de a gândi și de a trăi.

Continuarea

Conceptul de dezvoltare personală, de Mirela Teodorescu

images

Dezvoltarea personală, ca definitie, reprezintă un concept ce include activităţi şi experienţe care au scopul final de a îmbunătăţi starea de conştientizare, dezoltare a talentelor şi abilităţilor personale, îmbunătăţirea calităţii vieţii şi contribuirea la realizarea aspiraţiilor , telurilor şi viselor personale.

Continuarea