În postul Crăciunului, colecția CHRISTIA are 50% reducere!

postare-fb-craciun

COMUNICAT DE PRESĂ

În Postul Crăciunului, colecția CHRISTIA are 50% reducere

 

Adenium oferă o reducere de 50% pentru orice volum din colecția Christia comandat, în perioada 15 noiembrie – 24 decembrie, de pe site-ul editurii: www.adenium.ro

Colecția Christia vă propune o serie de volume atent selecționate pentru omul „secolului vitezei”, care își dorește să păstreze vie relația cu sine însuși, cu ceilalți și cu Dumnezeu. Sinteze din cele mai importante scrieri de Spiritualitate, soluții pentru depășirea stărilor de impas și pentru regăsirea bucuriei de a trăi fiecare zi a vieții. Predici, mărturii și exemple din viețile celor mai mari sfinți ai lumii, arătând cum au ajuns niște oameni obișnuiți la starea de sfințenie. O lectură perfectă pentru perioada postului Crăciunului.

 

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare (prin curier sau prin Poșta Română) și finalizați comanda.

Promoția este valabilă doar în perioada menționată și doar pentru volumele colecției CHRISTIA comandate de pe site-ul Adenium- www.adenium.ro.

Profitați de oferta Adenium din perioada Postului Crăciunului și comandați-vă cărțile dorite!

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.