Eveniment, de Mirela Teodorescu

descărcare

Mirela Teodorescu:„Poveștile noastre, povestea Craiovei”. Invitat: profesorul și scriitorul Nicolae Pârvulescu.

În cadrul proiectului “Craiova, capitală Europeană 2021” a avut loc și evenimentul mai sus menționat la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”  marți, 8 decembrie 2015, de la ora 19.00.

La eveniment au participat foști elevi, colegi, prieteni, oameni de cultura din Craiova care l-au avut profesor, au colaborat, l-au citit sau au avut curiozitatea și dorința de a afla amintiri și povești din memoria distinsului profesor.

 Domnul profesor Pârvulescu este o “minunăție de profesor”, un psiholog desăvârșit, o enciclopedie de cunoștințe, un om de o charisma și bunătate incomensurabile.

Domnia Sa, ne-a încântat cu harul său de povestitor și ne-a introdus cu multă măiestrie în lumea anilor  ’60 din Craiova.

Am plecat de la eveniment cu sentimentul ca trăiesc într-un oraș ”viu”, cu mare potențial cultural pe toate segmentele de populație și avem nevoie de astfel de cărturari care să coaguleze și polarizeze individualitățile în jurul valorilor.

Avem nevoie de astfel de evenimente in Craiova, unul dintre cele mai dinamice orase din tara, prin care sageata timpului sa marcheze trecutul si prezentul catre viitor!

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.