COMUNICAT DE PRESĂ Precomandă acum un exemplar din al doilea tiraj și primești volumul „Anul Regal. Jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României” la un preț special

postare anul precomanda

COMUNICAT DE PRESĂ

Precomandă acum un exemplar din al doilea tiraj și primești volumul „Anul Regal. Jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României” la un preț special

 

După epuizarea primului tiraj din volumul „Anul Regal. Jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României”, Adenium vă oferă șansa de a precomanda această carte de colecție la un preț special.

 

 

Volumul este prefațat de ASR Principele Radu al României, coordonat de Daniel Șandru și Alexandru Muraru și a fost lansat în prezența Altețelor Lor Regale Principele Radu, Principesa Elena și Principesa Maria, precum și a ES dlui Alexander Philips Nixon. Vă invităm și la evenimentul de lansare din cadrul Târgului de Carte Bookfest, care se va desfășura la București, în perioada 1-5 iunie 2016.

„Anul Regal. Jurnalul Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României” conține texte ce abordează aspecte privind istoria Casei Regale din România, precum și rolul pe care aceasta l-a avut de-a lungul timpului în viața socială și politică românească. Din punct de vedere publicistic, cartea deschide Anul Regal, când se împlinește un secol și jumătate de la fondarea Casei Regale și a statului român modern, anul care marchează întemeierea Dinastiei Regale și instituirea primei Constituții moderne a statului român.

„Această carte deschide din punct de vedere publicistic Anul Regal, când se împlinește un secol și jumătate de la fondarea Casei Regale și a statului român modern, anul care marchează întemeierea Dinastiei Regale și insti­tuirea primei Constituții moderne a statului român. Este primul volum dedicat Regalității în 2016, prima lucrare despre semnificațiile Jubileului celor 150 de ani pe care Familia Regală și România îi serbează cu onoare și dem­nitate, în orizontul unor generații pentru care destinul european al țării și al Casei Regale este un dat care a învins războaie, crize și crime politice, trădări, două conflagrații mondiale, două totalitarisme, o dictatură de o jumătate de secol, o tranziție dureroasă și numeroase dezamăgiri și deziluzii. În lumina istoriei și a atâtor avalanșe politice și tragedii naționale, acest Jubileu este o imensă victorie a Coroanei și a întregii Românii”. (Daniel Șandru, Alexandru Muraru).

După epuizarea primului tiraj, Adenium vă oferă posibilitatea de a precomanda acest volum la un preț special. Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium (www.adenium.ro) va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare (prin curier sau prin Poșta Română) și finalizați comanda. Imediat după ce va sosi din tipografie, primiți volumul la un preț redus.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.