COMUNICAT DE PRESĂ Volumele seriei O inimă de Broscuță sunt disponibile cu reduceri de până la 70%

10 lei

COMUNICAT DE PRESĂ

 

E timpul să intri în lumea unei povești pentru toate vârstele: volumele seriei O inimă de Broscuță sunt disponibile cu reduceri de până la 70% pentru comenzile realizate pe site-ul Adenium, http://bit.ly/1SZqFVO

 

 

Povestea colecției O inimă de Broscuță a început din dragoste pentru cei mici și pentru literatură. Odată ca niciodată, autorul, Gheorghe Vîrtosu, și-a dorit să le deschidă copiilor ușa fermecată spre tainele lumii, să le ofere părinților și bunicilor bucuria de a le citi povești cu adevărat minunate, care să-i facă să viseze frumos și să prindă curajul de a-și îndeplini aceste visuri. Cărțile copilăriei ne formează, devin parte din felul nostru de a fi, de a gândi și de a trăi.

Încărcată de meditații asupra rostului și momentelor-cheie ale vieții, cu personaje pe cât de jucăușe și dornice de a câștiga simpatie, pe atât de animate de semnificații și de responsabilități spirituale, lumea O inimă de Broscuță este lumea lui ÎMPREUNĂ.

Adenium vă invită să descoperiți o serie de cărți dominate de sensibilitate, de magie, de frumusețe, până în cele mai mici detalii. Povestea magică creionată de Gheorghe Vîrtosu este completată cu ilustrații originale și apare în condiții grafice de excepție.

Volumele seriei O inimă de Broscuță sunt acum disponibile cu reduceri de până la 70% pentru comenzile realizate pe site-ul Adenium: http://bit.ly/1SZqFVO

Pentru a putea comanda de pe site-ul editurii (www.adenium.ro) va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Finalizați comanda și veți primi prin curier volumele pe care le-ați ales.

O inimă de Broscuță: Legendele se nasc încontinuu, curgând unele din altele, ca în O mie și una de nopți.

O părere la “COMUNICAT DE PRESĂ Volumele seriei O inimă de Broscuță sunt disponibile cu reduceri de până la 70%

 1. Trădarea lui Noe

  În ăst timp, cârd, își fac mendre
  Mormoloci și scolopendre,
  Țara – baltă, la …pas, moare,
  Sleită de protozoare!

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.