Câștigătorii Concursului de Debut „Adenium Start”, ediția a III-a, 2015

adenium start III

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Câștigătorii Concursului de Debut „Adenium Start”, ediția a III-a, 2015

 

 

Editura Adenium a lansat, la începutul anului, cea de-a III-a ediție a Concursului de Debut „Adenium Start”, pentru următoarele genuri literare: poezie, proză, literatură pentru copii. Sloganul concursului, „Rupeți rândurile!”, i-a provocat pe autori să-și afirme originalitatea.

 

Conform regulamentului, disponibil pe site-ul www.start.adenium.ro, editura a selectat cele mai bune manuscrise pentru secțiunile din concurs. Juriul format din Daniel Șandru (președinte), Bogdan Crețu, Radu Vancu, Emil Brumaru și Daniel Cristea-Enache a ales manuscrisele câștigătoare pentru fiecare secțiune.

 

Câștigătorii Concursului de Debut „Adenium Start”, ediția a III-a, 2015 sunt:

 

Secțiunea Poezie: Andreea Voicu (Moreni, jud. Dâmbovița), cu manuscrisul având moto-ul „Ce fluieră cămilele pe malul mării”

Secțiunea Proză: Cristina Frîncu (București), cu manuscrisul având moto-ul „Am o mulțime de idei. Din nefericire, majoritatea sunt stupide”

Secțiunea Literatură pentru Copii: Alina Vlad (pseudonim literar Elia David), cu manuscrisul având moto-ul „Țara Părinților cu inimi de Aur”

 

Scopul Concursului de Debut „Adenium Start” este să descopere și să promoveze autori valoroși, care încă nu au publicat în volum, oferindu-le posibilitatea să debuteze și sprijinul integral în procesul de promovare: publicitate, serviciu de presă, lansări publice.

 

Felicitări câștigătorilor și mulțumim tuturor celor care au răspuns provocării lansate de Editura Adenium!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.