Botoșănenii și-au onorat Oamenii Timpului!

Botoșănenii și-au onorat Oamenii Timpului!

 

Sâmbătă, 14 noiembrie, a avut loc Gala Locală OAMENII TIMPULUI din Județul Botoșani. Evenimentul a avut loc la Muzeul Județean Botoșani.    Cu această ocazie, comunitatea locală a putut să își prezinte reverența în fața nominalizaților locali. „Botoșănenii Timpului” sunt: Emanoil Marcu (dublu nominalizat: Literatură și Educație și cercetare), Corneliu Dumitriu (Arte), Mihaela Mihăescu (Societate civilă), Dan Lungu (Diplomație publică),

Octavian Vitcu (Memorie și istorie), Cătălin Moraru (Jurnalism), Perla Scripcariu (Tinere valori), Radu Malancea (Sănătate) și Valeriu Iftime (Antreprenoriat). „Fiecare Gală Locală este un exercițiu al excelenței, pe care îl înfăptuim împreună, conturând, practic, reperele unei veritabile comunități de prestigiu. Conferim astfel sens, la nivelul fiecărei comunități incluse în proiect, misiunii pe care am asumat-o, aceea de a prelua trecutul, de a premia prezentul și de a pregăti, în acest fel, viitorul. Sperăm ca această Comunitate, a Oamenilor Timpului, chiar să se nască și să facem lucruri frumoase împreună. Felicităm nominalizații și îi așteptăm la Gala Extraordinară de la Iași, de pe 12 decembrie”, a declarat Adriana Nazarciuc, Președintele Asociației Revistei TIMPUL.

Gala s-a încheiat cu un scurt moment artistic susținut de interpreta de muzică folk Ștefania Iacob. Prezentatorul Galei a fost jurnalistul Cătălin Sava.

Partenerii Galei Locale OAMENII TIMPULUI din Județul Botoșani au fost: Muzeul Județean Botoșani, Asociația Pro Democrația Botoșani, Pensiunea Casa Lux, senatorul Doina Elena Federovici, Asociația SEVA și Info Botoșani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.